Campings Venetie

Camping Cavallino

Camping Village Cavallino ligt aan de kust bij het plaatsje Cavallino, tussen Lido di Jesolo en Punta Sabbioni, op een steenworp afstand van Venetië. Het kampeerterrein van camping Cavallino ligt verscholen in een natuurpark met dennen en olijfbomen.

Op camping Cavallino ligt een geweldige vakantie aan zee in het verschiet, want u kunt er op rekenen dat het hele gezin zich zal vermaken op het uitgestrekte zandstrand. Terwijl de kinderen zich vermaken op het strand en in de zee kunt u lekker genieten van de Italiaanse zon. De camping is onlangs volledig gerenoveerd en heeft een nieuwe naam gekregen. Het vakantiepark ligt in een park met dennenbomen, platanen en olijfbomen, het is omgeven door een breed strand, direct aan een rustige, schone zee.

Camping Cavallino organiseert regelmatig allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud zijn er fantastische voorzieningen zoals een zwembad met kleuterbad, een restaurant en winkels. In het hoogseizoen verzorgt het animatie team een programma dat, onder andere, bestaat uit een miniclub, strandspelen en sporttoernooien. Op een steenworp afstand ligt het toeristische stadje. Maar een tochtje met de boot naar Venetië is ook erg aan te raden!

Camping Cavallino ligt direct aan het strand, waar u kunt genieten van diverse watersport activiteiten, zoals jetski, parasailen en bodyboarden. De camping dichtbij Venetië heeft alles in huis voor een heerlijke campingvakantie.

Reacties

Reacties