Campings Venetie

Camping Pra delle Torri

Camping Pra delle Torri is een kindvriendelijk vakantiepark en ligt direct aan het strand van de Adriatische kust. Pra delle Torri beschikt over talloze, uitstekende voorzieningen, waaronder een van de grootste waterparken van Italië. Een echt zwemparadijs van maar liefst 4.000 m2.

Met goede voorzieningen zoals een heel groot waterlandschap voor kinderen en nog 3 grote zwembaden, miniclub, animatie, theater, restaurants, ijssalon, supermarkt, en een groot aanbod aan sportactiviteiten, waaronder voetbal, tennis, boogschieten, verschillende soorten watersport en een 9-hole golfcourt is de camping Pra delle Torri voor de hele familie een ideale thuisbasis aan de Adriatische kust bij Venetië.

’s Avonds is het genieten in één van de vele restaurants of bars op de camping of bezoekt u het eigen winkelcentrum, waar eens per week een avondmarkt plaatsvindt. Ondanks de grootte is camping Pra’ delle Torri overzichtelijk en goed verzorgd opgezet. De overvloedige begroeiing zorgt voor aangename schaduw.

Camping Pra delle Torri ligt 6 Km van Caorle, 24 Km van Jesolo en 64 Km van Venetië. Het kindvriendelijke zandstrand loopt geleidelijk af in de zee, wat zodoende ook voor kleine kinderen ideaal is. Terwijl de kinderen lekker spelen in het zand kunt u genieten van de Italiaanse zon, vanuit uw luie strandstoel. Dat is toch vakantie!

Reacties

Reacties